Politicas | kovigroup

MY PERSONAL BEST

Polityka prywatności

  MY PERSONAL BEST 
Data ostatniej zmiany: 10 maja 2018 r. 

Niniejsza Polityka opisuje nasze praktyki w zakresie prywatności – jakie dane dotyczące naszych odwiedzających i użytkowników gromadzimy, jak je gromadzimy, co z nimi robimy,  jak je chronimy i jakie prawa przysługują Ci w odniesieniu do Twoich danych.  

Korzystając z naszych usług, oświadczasz, że zapoznałeś się z niniejszą Polityką prywatności.  

 

Jakie dane gromadzimy?  

Gromadzimy dwa rodzaje danych: Dane osobowe (które pozwalają na identyfikację osoby fizycznej) i Dane nieosobowe (które nie pozwalają na taką identyfikację). Powyższe dane gromadzimy w odniesieniu do naszych użytkowników.  

W trakcie korzystania z naszych usług możesz przekazywać nam pewne dane (automatycznie poprzez proces korzystania z Usługi lub poprzez wysłanie ich ręcznie).  

Aplikacja mobilna MY PERSONAL BEST zbiera danych osobowych Logowanie (email, zdjęcie profilowe, nazwa użytkownika.) Logowanie na Facebooku przestrzega tych samych zasad polityki prywatności Facebooka będącą w odniesieniu do danych osobowych użytkowników administratorem danych osobowych w rozumieniu ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych. Zakres przetwarzanych danych: imię, nazwisko, adres e-mail, raportowane dane.  

Właściciel zobowiązuje się do zachowania poufności danych osobowych i nieujawniania ich innym podmiotom. Właściciel nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza danych osobowych użytkowników innym osobom lub instytucjom, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na prośbę użytkownika lub na żądanie właściwych organów zgodnie z prawem Państwa w celu ich wykorzystania. dochodzenia.  

 

Dlaczego gromadzimy dane?  

każdy użytkownik potrzebuje indywidualnego i bezpiecznego identyfikatora  

Najlepszym sposobem identyfikacji każdego użytkownika jest jego e-mail.  

Twój e-mail może być użyty do zresetowania hasła i otrzymywać materiały marketingowe.  

Dane gromadzimy i wykorzystujemy w celu świadczenia i doskonalenia naszych usług oraz podnoszenia poziomu ich bezpieczeństwa. Ponadto gromadzimy je i wykorzystujemy w celu kontaktowania się z użytkownik.  

W odniesieniu do danych osobowych, które są przetwarzane, użytkownik ma prawo dostępu do danych, które zostały umieszczone w formularzu rejestracyjnym, wraz z możliwością ich aktualizacji, zmiany i eliminacji. Podanie danych osobowych jest dobrowolne.  

Właściciel stosuje środki bezpieczeństwa w celu ochrony informacji zebranych od utraty, niewłaściwego użycia i modyfikacji. Zobowiązujemy się chronić wszystkie informacje ujawnione nam przez użytkowników strony internetowej zgodnie z normami bezpieczeństwa i poufności (Laws Magazine 2015, artykuł 2135, ze zmianami).  

 

Aplikacja MY PERSONAL BEST nie przechowuje żadnych danych osobowych, które pozwalają osobie trzeciej zidentyfikować konkretnego użytkownika Aplikacji, nie przechowuje danych umożliwiających uwierzytelnianie na innych stronach internetowych lub danych Użytkownika dostępnych po zalogowaniu. Anonimowe dane o aktywności użytkownika w Aplikacji mogą być przetwarzane przez Operatora do celów statystycznych.  

W zależności od platformy mobilnej, aplikacja może uzyskać dostęp do następujących uprawnień na urządzeniu mobilnym:  Informacje o lokalizacji po uzyskaniu zgody użytkownika za pomocą technologii takich jak GPS, Wi-Fi lub pozycja mobilnego nadajnika.  

Pamięć (w celu zapisania obrazu użytkownika) Jeśli nie zgadzasz się z niniejszymi Zasadami prywatności, nie instaluj Aplikacji. Zastrzegamy sobie prawo do zmiany Polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej Polityki prywatności.  

 

Gdzie przechowujemy Twoje dane?  

Dane osobowe Odwiedzających  Użytkowników mogą być utrzymywane,

przetwarzane i przechowywane przez Europie lub na serwerach, które świadczą nam usługi, które również mają ścisłą politykę prywatności  

Dokładamy starań, aby zabezpieczyć Twoje dane osobowe, i wykorzystujemy w tym celu różne środki bezpieczeństwa.  

Jednakże, ponieważ nie możemy zagwarantować całkowitej ochrony, zalecamy ostrożność, zabezpieczenie swojego konta silnym hasłem i unikanie przesyłania danych wrażliwych, których ujawnienie mogłoby wyrządzić Ci znaczną szkodę.  

 

Masz jakieś pytania lub sugestie? Chętnie o nich usłyszymy!   

email: biuro@kovigroup.com